Тенисът е не само велик спорт, но още начин на мислене и поведение!
Екип на академията
Директор и Главен треньор:
 
Тенис треньори:
 
Кинезитерапевт:
 
Администратор:
Тенис програми
Тенис за начинаещи
 
Състезателен тенис
 
Други
 
Наплитане на ракети
 
Русский
 
English
Поздравления
 
 
За контакт
Бургас 8000
Тел. +359 899 89 35 21

Facebook

ЗА НАС
Тенис Академия "Капралев" е основана и се ръководи от нейния Директор и Главен треньор Пламен Капралев. Под неговото ръководство през последните 25 години са изградени редица състезатели, постигнали отлични резултати в различни международни и национални турнири. Най-изявените от тях са Радослав Лукаев, Александър и Лъчезар Касърови, Пламен Недков, Борислав Капралев и др.

Дейността на академията е насочена предимно към подготовка на деца от 5 до 16 год.възраст, които са с ярко изразен талант и желаят да тренират интензивно, да участват в състезания и да продължат в последствие да се занимават с тенис професионално. Всяко от децата тренира по индивидуална програма, която е съобразена с неговата възраст, ниво на игра, физически данни и т.н. Освен тенис тренировките, децата имат часове по обща физическа подготовка, занимания свързани с психологическата им издръжливост, периодични медицински прегледи, масаж и др.

Освен интензивните програми с професионална насоченост, академията предлага и групово обучение на подрастващи, занимания по мини-тенис и бейби-тенис, които са адаптирани за деца в детските градини и училищата. През летния сезон организираме ваканционни летни лагери, целодневни детски програми, семейни програми, корпоративни фирмени мероприятия - турнири, тийм-билдинг и др.

От 2003 г. по идея на Пламен Капралев бе създадена единствената до момента по рода си аматьорска лига в България - БТЛА. В нея участват над 100 любители на тениса, които в оспорвана надпревара, по системата всеки срещу всеки през целия сезон, излъчват шампионите на града при аматьорите.

От 2008 г. благодарение на нас, в България стъпи най-големия турнир за деца в света по брой участници OUATT KID`S CUP, чийто квалификации за България се провеждат всяка пролет. Повече за турнира можете да намерите на: www.ouatt.com
 
Видео зона
Ако искате Вашите деца още на 5 год. да играят така, доведете ги при нас!
Как тренират децата на тази възраст!
Малко шоу за публиката!
Партньори


Фототапети, стикери, спално бельо, аксесоари от Принт Декор