Тенисът е не само велик спорт, но още начин на мислене и поведение!
Екип на академията
Директор и Главен треньор:
 
Тенис треньори:
 
Кинезитерапевт:
 
Администратор:
Тенис програми
Тенис за начинаещи
 
Състезателен тенис
 
Други
 
Наплитане на ракети
 
Русский
 
English
Поздравления
 
 
За контакт
Бургас 8000
Тел. +359 899 89 35 21

Facebook

МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ

България

България е страна в Югоизточна Европа, в Североизточната част на Балканския полуостров. Благоприятния климат и красивата природа са предпоставка за развитието на 142 курорта, от които 28 морски, 56 планински климатични, 58 балнеолечебни и множество СПА центрове. България има славата на един от най-добрите производители на кисело мляко, продукти на маслодайната роза, вина и др.


Бургас

Бургас е най-големият град в Югоизточна България. Той е разположен на брега на Черно море. През лятото времето е приятно и свежо, благодарение на приятния бриз. Зимата е мека, в повечето случаи без снеговалежи. Бургас е град със собствено международно летище. В града има два университета и четири колежа, добре развита мрежа от здравни, образователни и социални институции.

През 2009 г. град Бургас е обявен за най-добрия град за правене на бизнес в България. През 2010 г. град Бургас е обявен за най-добрия български град за живеене. През 2011 г. град Бургас е обявен за най-зеления град в България. През 2012 и 2013 г. град Бургас е обявен отново за най-добър град за живеене, като освен това печели и първа награда за принос в развитието на туризма в Република България. 
Видео зона
Ако искате Вашите деца още на 5 год. да играят така, доведете ги при нас!
Как тренират децата на тази възраст!
Малко шоу за публиката!
Партньори


Фототапети, стикери, спално бельо, аксесоари от Принт Декор